Mengenai AbangBesi

Abang Besi merupakan sebuah syarikat pengeluar produk seni reka & kimpalan besi pada skala besar di seluruh Lembah Klang. Berpusat operasi di Sungai Buloh semenjak tahun 2016, kami telah memasang dan membuat lebih 900+ produk besi ke lebih 600 rumah dan projek pembangunan. Produk termasuklah pagar, grill, awning & mini kilang. Syarikat milikan penuh bumiputera, kami menawarkan produk berkualiti pada harga rakyat mampu milik.

Servis, Perkhidmatan & Jaminan Kami

ABANG BESI – STEELWORK EXPERT

“Produk Besi Berkualiti, Pada Harga Rakyat Mampu Milik, Servis Terbaik untuk Semua”

  • Jaminan warranty di sediakan untuk setiap produk kami
  • Pekerja berkemahiran untuk setiap kerja pemasangan
  • Proses urusniaga yang mudah dan secara terus
  • Jaringan Pelanggan berkonsepkan 1Malaysia
  • Coverage Area ke Seluruh Lembah Klang
  • Siap Dalam Masa 2 – 4 Minggu untuk setiap produk fabrikasi

Hubungi Sales Team kami untuk setiap urusan tempahan, Hubungi Customer Service Team kami untuk semua urusan after sales service. Lihat galeri pilihan design kami seperti senarai di atas atau gunakan fungsi “Search” di ruangan atas untuk filter jenis design yang anda inginkan

 

KLIK LINK DI BAWAH UNTUK RUJUKAN TELEGRAM ABANG BESI ATAU FACEBOOK PAGE ABANG BESI UNTUK SEMUA PROJEK DAN KERJA-KERJA KAMI YANG TERBARU:

TELEGRAM ABANG BESI

FACEBOOK PAGE ABANG BESI

Cara Kiraan Harga dan Ukuran Kami

Cara Kiraan Harga adalah berdasarkan kaki per segi / per square feet untuk grill dan awning. Darabkan dengan harga material atau design. Contoh: 140 sqft awning darab RM24 (polycarbonate material); Total harga adalah : RM3,360. Cara kiraan harga untuk gate, fencing dan railing pula adalah berdasarkan feet run. Darabkan dengan jenis design. Contoh 14 kaki gate (size panjang gate) darabkan RM250 (design aluminum) bersamaan RM3500 total harga. Lihat jenis design dan material melalui senarai gambar di bawah mengikut kategori masing2.

Hai, boleh kami bantu anda? Hantar mesej kepada kami melalui Facebook Chat atau WhatsApp. kami sedia membantu anda.

Chat Dengan Kami WhatsApp Kami